Route

Routebeschrijving

Vanuit Amsterdam (A4)

Neem op de A4 de afslag Den Haag. Neem op het Prins Clausplein weer de afslag Den Haag (Utrechtsebaan). Ga aan het eind van de weg bij de stoplichten rechtsaf, de Benoordenhoutseweg op. Sla bij de volgende stoplichten linksaf de Van Alkemadelaan op, en bij de eerste stoplichten rechtsaf naar de Wassenaarseweg. Na 500 meter rechtsaf is de Laan van Clingendael; nummer 137 is het eerste blok aan de linkerhand. 

Vanuit Amsterdam (A44)

Ga op de N44 (Rijksstraatweg-Leidsestraatweg-Benoordenhoutseweg) rechtsaf de Van Alkemadelaan op en bij de eerste stoplichten rechtsaf naar de Wassenaarseweg. Na 500 meter rechtsaf is de Laan van Clingendael; nummer 137 is het eerste blok aan de linkerhand. 

 

Vanuit Utrecht (A12)

Rijd de A12/A4 (Utrechtsebaan) af tot aan de stoplichten. Ga aan het eind van de weg bij de stoplichten rechtsaf, de Benoordenhoutseweg op. Sla bij de volgende stoplichten linksaf de Van Alkemadelaan op, en bij de eerste stoplichten rechtsaf naar de Wassenaarseweg. Na 500 meter rechtsaf is de Laan van Clingendael; nummer 137 is het eerste blok aan de linkerhand. 

 

Vanuit Rotterdam (A13)

Neem op de A13 de afslag Den Haag Centrum. Ga over het Prins Clausplein naar de Utrechtsebaan. Ga aan het eind van de weg bij de stoplichten rechtsaf, de Benoordenhoutseweg op. Sla bij de volgende stoplichten linksaf de Van Alkemadelaan op, en bij de eerste stoplichten rechtsaf naar de Wassenaarseweg. Na 500 meter rechtsaf is de Laan van Clingendael; nummer 137 is het eerste blok aan de linkerhand. 

Share Button